Siirry sisältöön
Kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelumme huolehtii tilatut tarjoilut ja tarvikkeet paikalle vaivattomasti sovittuna ajankohtana ja noutaa halutessasi astiat ja tarvikkeet takaisin toimipaikkaamme.

Toimitusosoite on tilaustietoihin kirjaamasi osoite. Mikäli toivot toimituksen eri osoitteeseen, ilmoita siitä lisätietokentässä! Kuljetuspalvelumme toimii noin +/- 30 minuttin aikaikkunassa eli valittaessa toimitusajaksi esim. klo 12:00 ovat tuotteet perilllä noin klo 11:45 ja 12:15 välillä! Toivottu toimitusaika valitaan päivämäärän jälkeen "Kello" -pudotusvalikosta ja järjestelmän valinnan jälkeen ilmoittamaa perilläoloaikaa ei tarvitse huomioida. Valitse "meno-paluu", mikäli et halua palauttaa astioita ym. itse, vaan haluat meidän noutavan ne takaisin toimipaikkaamme!

Kuljetuspalveluveloitus on 30 € / kerta (postinumeroalueella 48100), 50 € / kerta, kun etäisyys toimipaikastamme (48100 postinumeroalue) on korkeintaan 15 km ja 75 € / kerta, kun etäisyys toimipaikastamme (48100 postinumeroalue) on kokeintaan 30 km.