Tervetuloa ympäri vuoden!

Lisätiedot >>>

Auditorio Ilmari

Auditorio IlmariAuditorio Ilmarin voi vuokrata koko päiväksi, tai vaikka vain pariksi tunniksi. Tutustu ja tilaa! Hinnat (sis. alv 24%): koko päivä 780 € (klo 8-17), puoli päivää 450 € (max 5h,...

Alkaen300,00 €

Kohtalona Ruotsinsalmi -opastus

Opastuksella tutustutaan Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttelyyn, joka kertoo Ruotsinsalmen toisesta meritaistelusta ja Kustaan sodan seurauksena syntyneestä linnoituskaupungista. Merenpohjaan...

80,00 €

Komendantin sali, kolmen tunnin kokous

Komendantin salin kolmen tunnin kokous 200 € + 31 €/hlö (sis. alv 24%). Hinta sisältää kahvitarjoilun ja museoelämyksen. Minimilaskutus 6 henkilöstä.

Alkaen200,00 €

Merikeskus Vellamon pääsylippu, aikuinen

15,00 €

Merikeskus Vellamon pääsylippu, alennettu hinta

10,00 €

Merikeskus Vellamon ryhmälippu

10,00 €

Ohoi, Vellamo näkyvissä!

Yleiskierros Vellamon näyttelyihin.Mikä Vellamo on ja mitä täältä löytyy? Kierroksella luodaan yleissilmäys Vellamon tarjontaan piipahtamalla eri näyttelyissä aikataulunne mukaan.

80,00 €

Opetustila Kaija

Kaijassa on luokkamuodossa paikat 32 henkilölle. Kaija ja viereinen Ahti voidaan myös yhdistää yhdeksi suureksi saliksi.

Alkaen70,00 €

Vellamon Venehalli

Seminaarin aloitus Venehallissa smoothien tai alkumaljan äärellä ja cocktail-tilaisuus tai muu seisova iltajuhla jäävät varmasti vieraiden mieleen. Hinnat: Neuvotellaan tapauskohtaisesti.